Jee Consult hero

Vi er eksperter,
og står klar til at bevise det!

Umbraco

Vi tilbyder udvikling og vedligehold af Umbraco-løsninger. Både almindelige Umbraco-løsninger og Umbraco Cloud.

Vi har i mere end 5 år hjulpet en lang række virksomheder med deres Umbraco-løsning.

Størrelsen af din Umbraco betyder ikke noget, vi kan helt sikkert hjælpe dig.

C#

I Jee Consult har vi arbejdet professionelt med C# siden 2006. Vi har arbejdet med web-løsninger, server-løsninger og meget andet.

Vi kan tilbyde assistance til alle små og store opgaver. Vi arbejder dagligt med C# og er eksperter på området.

 

Microsoft SQL

I mere end 10 har vi brugt Microsoft SQL databaser, som er der, hvor vores data gemmes. Vi har meget fokus på performance, og på at levere en god kvalitet i data. For os er det ekstremt vigtigt, at en database er godt designet, og at der bruges de rigtige værktøjer til at arbejde med den.

Back-end udvikler

I Jee Consult er vi eksperter i Back-end systemer baseret på C# og Microsoft SQL server. Vi er erfarende systemudviklere og systemdesignere med fokus på udvikling af avancerede webapplikationer, og med stærke relaterede kompetencer indenfor systemarkitektur.

Microsoft .NET

Vi har arbejdet med .NET teknologien siden 2005 og er eksperter på området. Vi tilbyder, at løse alle typer opgaver og indgå i sparring med dine samarbejdspartnere eller egne udviklere.

Umbraco Cloud

Vi har god erfaring med at arbejde med Umbraco Cloud, som er et nyt produkt i Umbraco verden. Her sørger Umbraco for hosting, source control og meget andet. Så du slipper for bekymringer omkring det.

Vi har hjulpet en større dansk organisation med at få lavet en Umbraco Cloud-løsning, og uddanne deres egne udviklere i brugen af Umbraco.

Azure

Vi er eksperter i brugen af Azure, og i at få løftet applikationer fra dine servere til Microsoft Azure. Vi sørger for hele processen, fra ide til projektafslutning.

System integration

Vi er eksperter i at få systemer til at snakke sammen. Vi har lavet integrationer mod offentlige systemer, Facebook, Google, Microsoft 365, Azure og mange andre.

API udvikling

I Jee Consult startede vi med at udvikle API-løsninger i WCF i 2008. Siden er vi gået videre og arbejder med Web Api-løsninger i .NET og .NET Core. Vi skal nok gøre dine data tilgængelige på en god og sikker måde.

Webudvikling

Vi udviklede vores første webløsning i 2005, og siden har vi hver dag arbejdet med webudvikling. Vi er eksperter i alle aspekter af webudvikling.

Hos Jee Consult har vi altid dig i centrum

Jee Consult skelner aldrig mellem små og store opgaver – eller små og store virksomheder.

Hos Jee Consult mener vi, at selv den mindste opgave kan være lige så spændende, som den store opgave.

Vi står altid til rådighed, hvis det akutte problem opstår. For os er det vigtigt, at dine systemer fungerer optimalt, så din forretning har det bedste fundament.

Vi er stolte af, at kunder som har valgt Jee Consult, fastholder os som deres fremtidige udvikler.

I tvivl, om vi kan hjælpe med
netop din opgave?

Har du en aktuel udfordring, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig videre, så giv os endelig et kald.

Kontakt os i dag!

Du er altid velkommen til at ringe på 60 888 222