Jee Consult hero

Hjælp til Umbraco Cloud

Vi hjalp en kunde med at lancere deres Umbraco Cloud løsning.

Kunden kontaktede os i april 2018 og spurgte, om vi kunne hjælpe dem med at få deres kommende Umbraco Cloud løsning i luften.

Projektet bestod af et baseline projekt, som skulle være basis for en række hjemmesider i deres organisation.

Kunden havde sine egne udviklere, som dog ikke havde den store erfaring med Umbraco. Opgaven bestod til dels i, at få gjort deres udviklere trygge med Umbraco platformen, og i at komme i mål med en lancering, på den anden side af sommerferien.

Det første vi gjorde var, at få styr på de forskellige teknologivalg og sørge for, at der kom et korrekt udviklings-setup. Herefter samarbejdede vi med kundens udviklere om, at få gennemgået det som allerede var udviklet, og få ændret nogle forskellige ting for at få dem hurtigere i mål.

Kunden ønskede ikke at bruge den almindelige søgning i Umbraco, men ville gerne bruge en Azure Search-løsning til både front-end og back-end i Umbraco. Den fik vi sat op og lavet med forskellige API, så kunden selv kunne styre visning og paging.

Kunden ønskede, at brugerne i Umbraco skulle bruge deres Windows brugere til at logge på, i stedet for at få et normal brugernavn og password. Til det formål havde kunden opsat et Azure AD som snakkede sammen med Umbraco Cloud. Den del havde kunden allerede sat op, men vi hjalp med at omplacere nogle dele, så det passede bedre ind i udviklings-opsætningen. Derudover lavede vi en integration til Azure AD, for at hente alle brugere og billeder ud, og gemme som kontaktpersoner.

Vi arbejdede hos kunden fra maj til september afbrudt af en sommerferie.

Det lykkedes at få kundens projekt i luften til tiden, og gøre deres udviklere meget stærkere på Umbraco.

Bliv en af vores fremtidige succes historier

Har du en aktuel udfordring eller er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig videre, så giv os endelig et kald.

Kontakt os i dag!

Du er altid velkommen til at ringe på 60 888 222